Paidtogo – Walk, Run and Earn

Bedankt voor het gebruik van onze app! Deze Privacyverklaring legt uit hoe we uw informatie verzamelen, gebruiken, openbaar maken en beschermen wanneer u onze mobiele applicatie “PaidToGo” en eventuele gerelateerde diensten die via de app worden aangeboden, gebruikt (gezamenlijk aangeduid als de “App”). Door toegang te krijgen tot of gebruik te maken van de App, stemt u in met de voorwaarden van deze Privacyverklaring.

Informatie Die We Verzamelen

1.1. Informatie Die U Verstrekt:

Wanneer u onze App gebruikt, kunnen we persoonlijke informatie verzamelen die u vrijwillig aan ons verstrekt, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en betalingsinformatie wanneer u een account registreert, aankopen doet of contact met ons opneemt voor ondersteuning.

1.2. Informatie Die We Automatisch Verzamelen:

Wanneer u de App gebruikt, kunnen we automatisch bepaalde informatie over uw apparaat verzamelen, waaronder uw IP-adres, apparaattype, besturingssysteemversie en unieke apparaatidentificatoren. We kunnen ook informatie verzamelen over uw gebruik van de App, zoals de pagina’s die u bekijkt, de functies die u gebruikt en de acties die u onderneemt.

Hoe We Uw Informatie Gebruiken

2.1. We kunnen de informatie die we verzamelen gebruiken om:

  • De App te leveren en te onderhouden;
  • Transacties te verwerken en bestellingen uit te voeren;
  • Met u te communiceren over uw account en updates van de App;
  • Te reageren op uw vragen en klantenondersteuning te bieden;
  • Uw ervaring te personaliseren en de functies en functionaliteit van de App te verbeteren;
  • Gebruikstrends te analyseren en de effectiviteit van onze marketinginspanningen te controleren; en
  • Te voldoen aan wettelijke verplichtingen en onze beleidsregels te handhaven.

Hoe We Uw Informatie Delen

3.1. We kunnen uw persoonlijke informatie delen met derden in de volgende omstandigheden:

  • Met serviceproviders die ons helpen bij het bedienen van de App en het leveren van gerelateerde diensten (bijv. betalingsverwerkers, hostingproviders en analytische dienstverleners);
  • Met uw toestemming of op uw aanwijzing;
  • In reactie op een wettelijk verzoek of verplichting, zoals een gerechtelijk bevel of dagvaarding; en
  • Als we geloven dat het nodig is om onze rechten, eigendommen of veiligheid te beschermen, of die van anderen.

Gegevensbeveiliging

4.1. We nemen redelijke maatregelen om de beveiliging van uw informatie te beschermen, inclusief het implementeren van technische en organisatorische waarborgen om ongeoorloofde toegang, gebruik of openbaarmaking te voorkomen.

Uw Keuzes

5.1. U kunt uw accountinformatie te allen tijde bijwerken of corrigeren door in te loggen op uw accountinstellingen. U kunt er ook voor kiezen om geen promotionele e-mails van ons te ontvangen door de instructies in de e-mail te volgen.

Privacy van Kinderen

6.1. De App is niet bedoeld voor kinderen jonger dan 13 jaar en we verzamelen niet bewust persoonlijke informatie van kinderen jonger dan 13 jaar. Als u denkt dat we per ongeluk informatie hebben verzameld van een kind jonger dan 13 jaar, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Wijzigingen in deze Privacyverklaring

7.1. We kunnen deze Privacyverklaring van tijd tot tijd bijwerken om wijzigingen in onze praktijken of wettelijke vereisten weer te geven. We zullen u op de hoogte stellen van eventuele materiële wijzigingen door de bijgewerkte Privacyverklaring op de App te plaatsen of op andere wijze zoals vereist door de wet.

Neem Contact Met Ons Op

8.1. Als u vragen of zorgen heeft over deze Privacyverklaring of onze privacypraktijken, neem dan contact met ons op via support@paidtogo.com. Door de App te gebruiken, stemt u in met het verzamelen, gebruiken en delen van uw informatie zoals beschreven in deze Privacyverklaring.